RÓLAM
Az üzlet 2009. június 22-én nyitott, de a történet évekkel korábbra nyúlik vissza. Teljesen más területen dolgoztam, a pizzasütésről, fogalmam sem volt. Egy napon felhívott, egy barátom, hogy lenne-e kedvem Neki dolgozni? Amit addig csináltam, már nem volt számomra teljes, így igent mondtam. Egy szolnoki pizzériának a receptúráját vették meg, oda kellett járnom addig tanulni, amíg azt nem éreztem, hogy nyithatunk most már Mi is. A megnyitás után, beiratkoztam Kecskeméten, a Széchenyi vendéglátós szakközépbe, és felnőttképzésen megszereztem a szakács végzettséget.
Közben már, elkezdtem gondolkodni, hogy akár magamnak is dolgozhatnék, de ekkor még évek teltek el a megvalósításig. A terveket, családi segítséggel, tettek követték. A legkézenfekvőbb az volt, hogy a családi házunk melléképületéből alakítsuk ki a konyhát. Kezdetektől fogva, abban gondolkodtam, hogy csak kiszállítással működjünk, nem fog kelleni vendégtér. Azóta ezt lehet, hogy másképp csinálnám, de végül is, megcsináltuk! Az építkezésben nagyon sok barátom, nagyon sokat segített!
Nélkülük nem jött volna létre! Köszönöm Nekik!
2 év alatt építettük fel, és alakítottuk ki az üzletet. Utána még hosszú időbe tellett az engedélyeztetés is. Ebben az időszakban eljártam tanulni más városok üzleteibe, recepteket és fogásokat átvenni. Így próbáltam az étlapot, az Én stílusomban, de másoktól tapasztalatokat szerezve megcsinálni. Szerettem volna, úgy kialakítani a repertoárt, hogy a klasszikus olasz ízeket, összehozzam a magyar szájízzel.
Nem könnyű, de működik.
Próbáltam, és próbálok mind a mai napig újabb recepteket, ízvilágokat kipróbálni, és feltenni az étlapra. Folyamatos tanulás, nyitott szemmel járás, kísérletezés, ötletelés van a háttérben, hogy ne legyünk unalmasak.
Ez sem könnyű, de próbálkozunk!
Családi vállalkozásnak indult, sőt igazából, Nekem csináltunk egy munkahelyet. Egy nagyon picit bővültünk azóta, de megmaradtunk egy kis halacskának a nagykőrösi tengerben, a cápák, és cápavadászok között.
Nincsenek ipari méretek, kezdetektől fogva, kézműves módon készítjük az ételeket. Megpróbáltam lefedni az igényeket, az egészséges salátákkal, az olaszos főtt tésztákkal, a jellegzetes Szati pizzákkal, a magyarosabb ízvilágú egytálételekkel, és belenyúlok a különböző nemzetek gasztronómiájába is.
Igyekszem fejlődni, a minőséget fenntartani és megbízható állandóságot hozni, 2009 óta :)